Jumbo stilladser og tilbehør

På siden finder du et stort udvalg af Jumbo stilladser.
Udvalget omfatter blandt andet Combiflex Universalstillads, Uniflex Facadestillads, Superflex Facadestillads, Rullestiladser, Foldestilladser, Hobby stillads, Murerstillads mm.
Alle stilladserne er i høj kvalitet og fås i forskellige længder og højder, så du altid kan finde et til dit behov.

Uanset hvilket stilladstype er du sikret et stillads med sikkerhed og kvalitet i top. 

Ståhøjden på stilladset indikerer højden på det dæk du står på, og arbejdshøjden er ståhøjden plus 2 meter, altså den højde du kan nå når du står på dit stillads.

Jumbo foldestillads kendetegner sig ved at stilladset er i én del med et knækled på midten, som gør opsætning og nedtagning nemt.
Jumbo rullestillads fås i 2 bredder, et smalt stillads på 74 cm, og et bredt på 130 cm.

Begge modeller kan fås i 3 længder :178 cm og 250 cm og 305 cm. Begge modeller kan også fås i mange forskellige højder og med en mængde tilbehør.

Læs mere

Stilladser fra Jumbo – Når man gerne vil til tops!

Om du skal lægge tag, mure eller bare har brug for et holdbart stillads, så vil det være svært at udelukke Jumbo stilladser fra samtalen. Jumbo priser sig nemlig stolte over at levere både sikre og stabile stilladser, der udmærker sig i deres solide styrke.

Jumbo startede som virksomhed helt tilbage i 1969 i det storkøbenhavnske område. Som virksomheden voksede, og deres produktsortiment ændredes, flyttede kontor, lager og produktion til Kolding, hvor de stadig har hovedsæde i dag. I tidernes løb er der kommet og gået samarbejdspartnere, hvor Jumbo altid har vedholdt deres høje kvalitetsniveau.

Jumbos fabrik ligger i Danmark i Kolding, hvor de på deres enorme produktionsanlæg med et areal på 27.000 m2 ved storproduktion og automatiserede processer har skåret ned på driftsudgifterne for at gøre varen endnu billigere for forbrugeren.

Jumbos værdier for deres produktion af stilladser er styrke og intelligens, hvilket deres logo – den røde elefant – symboliserer. Fordi Jumbo er så selvsikker i kvaliteten af deres produkter, tilbyder de hele 10 års garanti på alle Jumbos aluminiumsstilladser.

 Jumbo kan tilbyde foldestilladser, rullestilladser, gelændersæt til foldestilladser og udbygningssæt til rullestilladser og foldestilladser. Og inden for deres Proff-serie kan stilladserne fås i enten aluminium eller stål. Når toppen skal nås, er det helt klart et Jumbo stillads, du skal se dig om efter.

 

Jumbo foldestillads – Hvis stilladset skal kunne pakkes sammen

Jumbo foldestilladset er et praktisk lille stillads, der nemt og hurtigt kan stilles op og tages ned. Det er det ideelle stillads i ægte håndværkerkvalitet, som kan fås i både stål eller aluminium og anvendes både indendørs og udendørs. Jumbo foldestillads kommer med fuldsvejste rammer og en skridsikker og vandfast platform af finér, der hjælper med at skabe den bedst mulige sikkerhed og stabilitet.

Tilhørende Jumbo foldestilladset kommer hjul med en diameter på 125 mm med bremsefunktion. Jumbo foldestillads er velegnet til alle opgaver, hvor du ikke kræver den højeste arbejdshøjde. Stilladset kan bygges videre på med Jumbo udbygningssæt, så du kan skræddersy dit stillads til den højde, der vil passe dig og dit projekt bedst muligt. Her kan du nemlig bygge en eller to meter yderligere til på dit Jumbo foldestillads.

 

Jumbo rullestillads – Sikkert og nemt at køre med

Jumbo rullestilladserne er nemme at manøvrere rundt på deres medhørende hjul, der har indbygget bremsefunktion. Rammerne på rullestilladserne er fuldsvejsede samlinger, hvilket gør stilladset både stabilt og slidstærkt. Jumbo rullestilladsets rørdimension ligger på Ø50x2 mm, så alle deres håndlister og diagonaler er i rigtigt stærke kvaliteter. Ude i enderne af rullestilladserne sidder der fuldstøbte, kraftige kløer, der hjælper med at sikre den mest optimale holdbarhed, så Jumbo rullestilladset ikke braser sammen under anvendelse.

Rullestilladserne fås i dimensionerne: 178x74 cm, 250x74 cm, 305x74 cm, 178x135 cm, 250x135 cm og 305x135 cm, så du kan være helt sikker på, at du finder et rullestillads i lige den størrelse, som du ønsker.

Også her finder du ekstra tilbehør til at skræddersy dit rullestillads, så du kan give stilladset ekstra højde, støtteben, rammer, fodlister, hjul og meget, meget mere.

 

Hvordan opsætter jeg et Jumbo rullestillads?

Stilladset bør altid foldes ud på selve arbejdsstedet, hvilket lettest gøres med uaflåsede stilladshjul. Sørg derfor også for at knækledet er låst forsvarligt fast, før selve platformen monteres på stilladset.

Foldestilladsets knækled låses automatisk, når de foldes ud, og under selve platformen sidder der i hver ende en stormlock, som drejes rundt, så de sidder ude under siderammens trin. Herefter hægtes montageplatformen på siderammernes trin – men vær først helt sikker på, at den sidder centreret på foldestilladset først! Og så er Jumbo foldestilladset stort set klart!

Nogle vælger også ekstra store hjul eller gelændere til deres stilladser, så det vil vi selvfølgelig også lige gennemgå her:

Ved montering af store hjul afmonteres standardhjulene først, hvorefter hjulparrene anbringes i siderammerne og spindelmøtrikkerne justeres, så foldestilladset er i lod og vender vandret. Monter de store hjul i rørænderne og kontroller, at hjulene er ordentligt fastspændt. Tryk derefter pedalen i bund med foden, så hjulet er forsvarligt aflåst. Skub med foldestilladset og kontroller at stilladset ikke kører, selvom hjulene burde være låst. Er hjulene af en eller anden grund defekte, bør de ikke anvendes, men straks udskiftes.

Som tidligere nævnt er gelændere til foldestillads valgfrit, men vi vil alligevel stærkt anbefale at bruge et gelænder – især ved platforme i maksimum højde. Her monteres snydehorn først i alle fire hjørner, hvorefter gelænderrammerne monteres på hver side og sikres med clips. Slutteligt monteres fire håndlister mellem gelænderrammerne, hvorefter ståplatformen kan ændres til den ønskede højde.

Ved demontering følges montagevejledningen i modsat rækkefølge. Ingen dele af stilladset bør kastes ned fra stativet, og under transport af foldestilladset bør man så vidt muligt undgå voldsomme stød og ryk, der kan føre til eventuelle deformationer af rørprofilerne.

 

Jumbo foldestillads – Sikkerhed og værd at vide

Foldestilladser fra Jumbo er produceret i overensstemmelse med EN1004 og må derfor max belastes med 2 kN/m2, og vægtmæssigt må der højest være 200 kg per m2. Det vil sige, at Jumbo også anbefaler, at der kun er én person, som anvender foldestilladset ad gangen. Ved udendørs opstillinger bør foldestilladset ikke anvendes ved en vindstyrke på 12,5 m/sek eller højere, eftersom der kan være en fare for, at stilladset vælter. Flyt derfor også altid foldestilladset til et sikkert sted i blæsevejr.

Jumbo foldestilladser er vejrbestandigt og kan derfor opbevares udendørs lige så vel, som stilladset kan opbevares indendørs – Jumbo anbefaler dog alligevel, at foldestilladset opbevares tørt, især hvis platformen er består af krydsfiner.

Har man købt et foldestillads af aluminium, bør man også generelt undgå at stilladset kommer i direkte kontakt med ubehandlede konstruktioner af jern og jernstøvpartikler, eftersom de kan påvirke aluminiumsmaterialet.

Foldestilladset fra Jumbo består af to komponenter, der er fremstillet og videreudviklet med flere årtiers ekspertviden og ekspertise, der bidrager til en enkel montering og gør stilladset sikkert at arbejde med. Platformen skal derfor sikres med en skydelås, så foldestilladset ikke kan adskilles under anvendelse. Det er derfor også vigtigt, at alle hjulene låses fast ved, at man trykker fodbeslaget ned. Endeligt er alle diagonaler og håndlister forsynet med selvlåsende monteringskløer, der er designet til at gøre foldestilladset ekstra sikkert.

 

Køb billig stillads eller rullestilladser ved StålXperten

Køb stilladser fra Jumbo lige her på StålXperten! Vi forhandler både Jumbo foldestilladser og rullestilladser. Rullestilladserne fra Jumbo fås i højder mellem 5,2 til 10,2 meter, så du kan nå lige så langt op, som du har brug for. Rullestilladserne kan fås i dimensionerne: 178x74 cm, 250x74 cm, 305x74 cm, 178x135, 250x135 cm og 305x135 cm.

Til foldestilladserne kan købes ekstra udbygningssæt, hjul og gelændersæt, så du kan gøre dit foldestillads endnu højere, hvis du har brug for en ekstra meter eller to. Foldestilladset er fordelagtigt til hobbyentusiasten, fordi den enkelt og hurtigt kan stilles op og tages ned. Jumbo foldestillads kan fås med en arbejdshøjde mellem tre og fire meter, hvilket altså ikke indikerer, hvor høj selve foldestilladset er, men hvor højt man kan nå op, når man står oven på stilladset.

Hos StålXperten har vi altid et stort udvalg af stålprodukter i vores sortiment, og vi bestræber os altid på at kunne yde en hurtig levering, og på nogle produkter er det endda allerede fra dag til dag. Vi handler med alle, om det så er det offentlige, professionelle eller med privatkunder.