ESSVE montering i gips

Pladeplugs, dybler, gipsankre, hulrumsankre m.m. til montering i gips og vægge med hulrum bag.

Gipsanker arrow anchor til lettere montering i gipsvægge, bløde plader eller letbeton indendørs. Fungerer både til enkle og dobbelte gipsplader. Slås ind i med en hammer og ekspanderes og fastgøres med en skrue.

Gipsanker duck foot nyt, patenteret anker, der giver nem, kraftig og sikker montering i enkle og dobbelte gipsplader indendørs. Et indbygget bor sikrer den rigtige huldimension.

Gipsanker driva til hurtig og sikker montering i gipsplader og elementvægge af gips indendørs. Ankeret er selvskærende, lavet i zink og elforzinket overfladebehandlet.

  • TP12: maks. emnetykkelse på 12 mm (panhoved)
  • TF27: maks. emnetykkelse på 27 mm (undersænket hoved)

Pladeplug Duo-Max til montering i alle typer plademateriale. Forzinkede med cylinderformet hoved undtagen 10x75 mm i messing med panhoved.

Pladeplug (enkelt eller dobbelt) til hurtig og nem fastgørelse i alle typer plademateriale. Lavet i slidstærk nylon til temperaturer mellem -30 og +100 gr C.

  • Enkelt til 9-13 mm emnetykkelse
  • Dobbelt til 26-28 mm emnetykkelse

Hulrumsanker SAM (mini, enkelt, dobbelt eller tredobbelt) til montering i alle typer plademateriale, herunder gips-, træfiber- og metalplader. Anker af stål med bundbøsning og indvendigt gevind til skruer. Skal monteres med monteringsværktøjet SAM. Fås med metriske gevind fra 4-6.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.