Opret retursag

Ønsker du at returnere varer/benytte dig af din fortrydelsesret, vil det fremme sagsbehandlingen, hvis du bruger nedenstående formular.
Vi vil snarest efter modtagelsen af nedenstående sende dig en mail med information om, hvortil du kan returnere dine varer. 

Varer købt som pakke-køb/samkøb eller varer købt med minimum køb kun kan returneres som hele pakke-køb eller som minimum det der er sat på som minimum køb.
Ønskes varer returneret som har udløst en mængderabart, bortfalder rabatten såfremt det faktiske køb ikke opfylder denne mængde.

Venligst påfør det nummer der står på den ordrebekræftelse du har fået på mail.

Opret retursag

Venligst påfør det nummer der står på den ordrebekræftelse du har fået på mail.

Angiv nedenfor antal, varenummer, og varenavn på de varer det drejer sig om.

Skriv antal, varenummer, og varenavn på de varer det drejer sig om

Træk og slip dine filer, eller klik for at vælge

Max file size: 1024 KB

Træk og slip dine filer, eller klik for at vælge

Max file size: 1024 KB

Fortrydelsesret

Når du som forbruger handler hos StålXperten har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare som er bestilt i én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular, så har vi alle de oplysninger vi skal bruge, for at behandle sagen. 
Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Specialfremstillede varer (bestillingsvarer) er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten frafalder ved bestillingen. Det vil fremgå under det enkelte produkt, om det er en specialfremstillet vare (bestillingsvare).
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forinden.
Kontakt os mht returneringsadresse for netop den vare som du har købt.
Hvis du har købt flere varelinier hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Der gøres opmærksom på, at varer købt som pakke-køb/samkøb eller varer købt med minimum køb kun kan returneres som hele pakke-køb eller som minimum det der er sat på som minimum køb.
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Det er ikke muligt at ombytte.
Ved returnering af varer med med store dimensioner (høj vægt/lange længder/stor volumen) skal der forventes en returfragt på min. kr. 500,- og forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 5000,- (vægt- og længde bestemt). Tunge og/eller lange varer er dyrere at returnere end små og lette.
Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og uden unødig forsinkelse og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal kontakte os inden du sender varen retur, så vi kan oplyse, hvortil varen skal sendes retur. Dette skyldes, at vi ikke har en fast adresse til returforsendelser, men varen skal tilbage til den leverandør som har leveret. Du kan kontakte os på info@staalxperten.dk for yderligere informationer herom.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om, at fortryde denne aftale. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Du må undersøge varen på samme måde, som man kan eller må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du ved returneringen genplacerer varen i producentens originalemballage og pakker den forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Manglende eller ikke intakt original emballage kan udgøre en værdiforringelse. Derfor råder vi dig til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Husk at vedlægge fakturaen og fortrydelsesformularen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen  

Dine varer købt hos Stålxperten, er omfattet af dansk købelov, og der ydes dermed 24 måneders reklamationsret til forbrugere. Dette regnes fra leveringsdatoen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Køber skal straks ved modtagelsen, og inden varerne tages i brug eller bearbejdes, gennemgå de leverede varer for at sikre sig, at disse er mangel fri. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, vil det fremme sagsbehandlingen, at du benytter vores  opret retursag”. Dette skal ske hurtigst muligt efter varemodtagelsen og indenfor to måneder. Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med Stålxperten anvisninger. Stålxperten har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes efter forudgående aftale til:

StålXperten
Skodborg Vestergade 1
6630 Rødding 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at lette ekspeditionen benyt venligst formularen reklamation
Varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Returfragt

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres  med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.
Varer som er solgt i specialmål/specialblandet og varer som er special hjemskaffet vil ikke kunne tages retur.