Novopan klimagulv

Novopan Klimagulv med varmefordelingsplader til udlægning af gulvvarme på strøer. Varmefordelingsplader i aluminium monteres på  klimapladerne og fordeler varmen jævnt under gulvet. Novopan Klimagulv er en billig løsning til gulvvarme og kan bruges både i stue, væresler, men også i vådrum.

Læs mere
pr. side

7 Varer

Faldende orden
 1. Novopan Klimagulv m/lige spor, t/16 mm pexrør, 22 mm 620x1820 mm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 183,00 DKK
  Pris kun 183,00 kr pr pl
 2. Novopan gulvvarmeslange 16 mm, 120 mtr/rl
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.209,00 DKK
 3. Novopan gulvvarmeslange 16 mm, 240 mtr/rl
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.233,00 DKK
 4. Novopan gulvvarmeslange 20 mm, 120 mtr/rl
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.279,00 DKK
pr. side

7 Varer

Faldende orden

Novopan klimagulv – billig gulvvarme med varmefordelingsplader

Gulvplader med spor fra Novopan er løsningen, hvis du vil lave gulvvarme under et trægulv. Med Novopan Klimagulv får du billig gulvvarme, som har mange fordele og er nem at montere.

Under mange ældre hus er der ikke betongulve, men i stedet krybekælder og gulvstrøer, og dermed er det ikke umiddelbart muligt at støbe gulvvarme ind i et betongulv. Her er gulvvarme med varmefordelingsplader i stedet en billig og effektiv løsning.

Modsat betongulve, hvor varmen fordeles af et tykt lag beton, så fordeles varmen fra Novopan gulvvarme med varmefordelingsplader i aluminium. Varmefordelingspladerne reagerer hurtigt, når du skruer op eller end for varmen. Mens et betongulv med gulvvarme kan tage op til et døgn for at tilpasse sig den ønskede temperatur, så sker det på kun 1-2 timer med gulvvarmeplader.

Novopan gulvvarme løsningen består af flere dele, som samlet udgør Novopan klimagulvet.

Gulvpladerne til gulvvarmen er 22 mm gulvspånplader, der fræsede spor, der passer til 16 mm eller 20 mm gulvvarmerør / pex rør. Du behøver altså ikke fræse spor i pladerne selv. Det sparer dig for både tid og slid på dit værktøj. Pladerne udlægges ovenpå husets strøer og sammensættes af plader med lige spor og såkaldte vendeplader i enderne, hvor gulvvarmeslangen skal bøjes og løbe tilbage igen. I rillerne i gulvspånpladerne lægges der varmefordelingsplader, der er lavet i aluminium, og som fordeler varmen mere jævnt ud under gulvet. Gulvvarmeslangerne lægges til sidst ned i rillerne.

Novopan Klimagulv kan lægges under almindelige trægulv, men også under flisebelagt gulve i vådrum. Her er der dog tale om særlige gulvplader med spor, som egner sig til vådrum, og gulvvarme med varmefordelingsplader bør kun monteres i vådrum i overensstemmelse med leverandørens udførlige vejledning. Novopan klimagulv vådrumspakkerne indeholder alt det nødvendige for at udføre billig gulvvarme i et vådrum på 8 eller 16 kvadratmeter.

Der er flere fordele ved at installere gulvvarme i dit hus, og derfor er der flere og flere, som vælger det, når de skal renovere eller bygge nyt.

Installation af gulvvarme er en investering i dit hus, og udover at du selv kan nyde behagelige og lune gulve, så kan det forøge værdien af din bolig. Med en billig gulvvarmeløsning får du mest muligt ud af investeringen.

Der er samtidig penge at spare på varmeregningen, når du installerer gulvvarme. Almindelige radiatorer skal om vinteren skrues højt op, før varmen når ud i alle hjørner af rummet. Med gulvvarmen får du en mere jævn fordeling af varmen, og derfor kan du have gulvvarmen sat et par grader lavere end radiatorer.  Bruger du samtidig natsænkning, hvor du sænker temperaturen om natten og på tidspunkter, Hvor du ikke bruger rummet, så er der faktisk helt op til 5-8% at spare på varmeregnen. Det bliver til en del med tiden.

Med gulvvarme får du også større frihed til at indrettet din bolig. Novopan gulvvarme fylder ikke på samme måde som gamle radiatorer, og det giver helt andre muligheder for store terrassepartier, for placering af sofa, skænke og andet inventar.  

StålXperten er din leverandør af stålbjælker, metalplader og mange andre produkter, som varmefordelingsplader i aluminium, gulvisolering og meget mere.