Kobber

Her finder du hårde kobberrør i længder af 5 meter eller bløde kobberrør i ruller med 25 eller 50 meter til brug i vand- og gasinstallationer. Kobberplader i mange tykkelser og med forpatineret overflade i grøn eller brun. Du finder også runde og firkantede kobberstænger og kobberskinner til brug i strømførende anlæg eller til dekorative formål.

Læs mere

Kobberrør og andre produkter i kobber

Her på StålXperten finder du kobberrør, kobberstænger, kobberskinner og plader i kobber til en stærk pris.

Kobber er et naturligt forekommende blødt og rødt metal, som er nemt at bearbejde og leder elektricitet særdeles godt. Kobber er blevet forarbejdet til produkter i omkring 7000 år og på grund af kobberets gode forarbejdningsegenskaber bliver det stadig brugt til kabler, vand- og gasrør samt meget andet. Kobberets fleksibilitet er den egenskab som gør det velegnet til brugen i disse produkter.

De bløde kobberrør kan f.eks. anvendes, hvis du har et gaskomfur, og skal forbinde gasflaskerne i et udvendigt skab til det sted, hvor du skal bruge gassen. De tynde rør er nemme at bøje og føre genne vægge og rundt hjørner fra gasskabet til komfuret. Kobberrør kan også bruges til varme- og vandsystemer, hvor de bløde rør er nemme at skære og samle med loddefittings eller kompressionsfittings. De hårde kobberrør kan også anvendes til samme formål, men har ikke samme fleksibilitet, og egner sig derfor kun til installationer, hvor rørene ikke skal bøjes eller bukkes. Ved samlinger er det altid en god idé at anvende støttebøsning i enden af kobberrøret, da du på den måde sikrer, at enden af røret ikke skades, når du samler røret, og at samlingen bliver helt tæt.

Skal du skære kobberrørene, så finder du det helt rigtige værktøj til at gøre det med under vores værktøjskategori, hvor du finder alt i værktøj til forarbejdning af stål og metal. Til skæring af hårde kobberrør skal du bruge en rørskærer, som du finder et udvalg af.

Du finder også kobberstænger, som kan drejes til en lang række produkter. Og kobberskinner, som bruges i strømførende anlæg, men som også kan hav en dekorativ funktion. Kobber har gode strømførende egenskaber og er let at bearbejde, men det er også et utrolig smukt metal med sin rødlige farve.

Selvom kobber har en pris, som varierer meget over tid og stiger og falder, så er vores kobberrør og kobberstænger altid billige. Du finder kobberrør og stænger i tykkelser fra 6 mm og helt op til 120 mm – så uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er der et kobberrør eller en kobberstang, som har den helt rigtige størrelse.

Skal du bruge et helt særligt produkt i kobber, som vi ikke har på siden endnu, så tag kontakt til os ved at udfylde en prisforespørgsel, hvorefter en af vores medarbejdere vil tage kontakt til dig med en pris på det produkt, som du skal bruge.